Fent camí plegats

"UN JOVE TREBALLADOR I UNA JOVE TREBALLADORA VALEN MÉS QUE TOT L'OR DEL MÓN"

Voleu col·laborar a finançar el Consell Internacional de la CIJOC?

| 0 comments

La CIJOC (Coordinació Internacional de la Joventut Obrera Cristiana) prepara el Consell Internacional que se celebrarà a Corea del Sud el proper mes d’agost. I ens ofereix la possibilitat de col·laborar econòmicament.

Clicant aquí trobareu la carta (no sé què ha passat amb la traducció, però s’entén) on hi ha les dades del compte on fer l’aportació, si ho desitgeu (ATENCIÓ! Hi ha un canvi en el codi SWIFT indicat en les dades bancàries de la carta. Ha de ser aquest: POCIITM1).

I aquí sota hi poso la versió catalana de la pregària pel Consell de la CIJOC, la versió castellana de la qual trobareu a la mateixa carta.

Moltes gràcies!

Pregària per a preparar el Consell Internacional de la CIJOC. Corea 2016

Senyor Jesucrist,
tu crides els apòstols
i els envies a anunciar l’Evangeli:
et donem gràcies
perquè has cridat els joves a ser els teus apòstols.

Gràcies, també,
perquè a través del moviment de la JOC
has fet que molts joves
participin d’un apostolat
que fa del món un lloc més sant.

Dóna la teva saviesa
als membres de la JOC
que es reuneixen per a preparar aquest esdeveniment:
que preparin espais de solidaritat i de formació
per a l’evangelització dels joves i del món.

Fes que preparin el Consell Internacional
amb un cor unit,
ajudant-se els uns als altres.
Que els joves creixin gràcies al Consell Internacional,
que mirin el món amb els ulls de la fe,
que el jutgin a la llum de l’Evangeli.

Fes davallar sobre ells la teva gràcia
perquè puguin posar tot això en pràctica.

Maria, Reina dels Apòstols,
sant Josep, Obrer,
i els sants patrons de Corea,
pregueu per nosaltres.

Author: josepmaria

Josep Maria. Nascut a Capellades (Anoia) el 1957 en el si d'una família treballadora. Batejat el mateix any a Santa Maria, la parròquia del poble. A Capellades hi he crescut, hi he estudiat, hi he començat a treballar, hi he actuat a nivell eclesial i social... Ordenat prevere el 1987. He viscut i treballat a Sant Andreu de la Barca i a la Federació "Montserrat" de la JOC (JOBAC aleshores); a Nou Barris, de Barcelona, i a la Federació de la JOC del mateix nom; al Bon Pastor, de Barcelona, i a la Federació "Riu Besòs" de la JOC; a Llefià, de Badalona, i a la Federació "Badalona-Santa Coloma" de la JOC i a la zona "Besòs" de l'ACO. En la JOC, encara, he acompanyat la JOC Nacional de Catalunya i les Illes durant 4 anys i he acompanyat un equip de la Federació del "Vallès". Des de novembre del 2007 fins l'octubre del 2011, consiliari de la CIJOC, cosa que va motivar la creació d'aquest blog. Finalitzada aquesta etapa, el blog continua des de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


css.php