Fent camí plegats

"UN JOVE TREBALLADOR I UNA JOVE TREBALLADORA VALEN MÉS QUE TOT L'OR DEL MÓN"

¿Diran la veritat?

| 0 comments

Srs/es agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional:
Jo entenc que el que vostès van fer ahir ho van fer obeint ordres dels seus superiors. Entenc que molts de vostès han viscut malament els esdeveniments que vostès mateixos van protagonitzar. I, perquè dono per fet que vostès són humans i tenen cor, em pregunto què explicaran a les seves famílies i amics sobre el que van veure i viure ahir entre nosaltres. ¿Els diran que van ser llançats irracionalment contra grups de persones de tota condició i edat que no feien altra cosa que estar davant o dins d’un col·legi? ¿Els explicaran que aquesta gent no va fer res que s’assembli a una agressió i que davant de les seves, d’agressions, alguns van oposar només una resistència pacífica? ¿Els explicaran que per aconseguir endur-se unes urnes i uns papers (coses materials), no tenien miraments i apartaven les persones com si fossin brossa que els impedia de passar? ¿Els explicaran que el que els van manar els seus superiors era totalment irracional? ¿Els explicaran que hi ha mitjans de comunicació molt importants que ignoren la realitat i n’inventen una altra? ¿Els explicaran que el president del govern d’Espanya, en el seu discurs d’ahir, no va fer cap esment de les vuit-centes persones a les quals vostès van fer mal i que va explicar una història que no existeix? ¿…?
Espero que sí, que explicaran tot això. I els ho demano: vostès en són testimonis i tenen el deure, com tothom, de dir la veritat.
Gràcies per endavant, si així ho fan!
Que Déu els beneeixi!
Josep Maria

(Escrit sobre el Facebook el dilluns 2 d’octubre a les 6:44h del matí)Author: josepmaria

Josep Maria. Nascut a Capellades (Anoia) el 1957 en el si d'una família treballadora. Batejat el mateix any a Santa Maria, la parròquia del poble. A Capellades hi he crescut, hi he estudiat, hi he començat a treballar, hi he actuat a nivell eclesial i social... Ordenat prevere el 1987. He viscut i treballat a Sant Andreu de la Barca i a la Federació "Montserrat" de la JOC (JOBAC aleshores); a Nou Barris, de Barcelona, i a la Federació de la JOC del mateix nom; al Bon Pastor, de Barcelona, i a la Federació "Riu Besòs" de la JOC; a Llefià, de Badalona, i a la Federació "Badalona-Santa Coloma" de la JOC i a la zona "Besòs" de l'ACO. En la JOC, encara, he acompanyat la JOC Nacional de Catalunya i les Illes durant 4 anys i he acompanyat un equip de la Federació del "Vallès". Des de novembre del 2007 fins l'octubre del 2011, consiliari de la CIJOC, cosa que va motivar la creació d'aquest blog. Finalitzada aquesta etapa, el blog continua des de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


css.php