Fent camí plegats

"UN JOVE TREBALLADOR I UNA JOVE TREBALLADORA VALEN MÉS QUE TOT L'OR DEL MÓN"

A punt, tot seguint Jesús i la seva Bona Nova de l’Amor!

| 0 comments

Atemptat a la parròquia de Saint-Étienne-du-Rouvray, arquebisbat de Rouen: el P. Jacques Hamel, capellà jubilat, de 85 anys, que hi ajudava, ha estat degollat, i una altra persona que era a la missa, ferida.
L’arquebisbe de Rouen, Dominique Lebrun, en camí de retorn, ja que era amb els joves a Cracòvia, ha dit: «L’Església catòlica no por prendre altres armes que la pregària i la fraternitat entre els homes. Deixo aquí centenars de joves … i els demano que no abaixin els braços davant les violències i que esdevinguin apòstols de la civilització de l’amor».
No cal tenir por. Cal estar a punt, tot seguint Jesús i la seva Bona Nova de l’Amor, la pau i la reconciliació, com el P. Jacques.
El P. Jacques ha fet camí per acompanyar a tants altres innocents, com les víctimes del crim (no atemptat) del Japó, d’avui mateix.
Màrtirs innocents, pregueu per nosaltres!

Author: josepmaria

Josep Maria. Nascut a Capellades (Anoia) el 1957 en el si d'una família treballadora. Batejat el mateix any a Santa Maria, la parròquia del poble. A Capellades hi he crescut, hi he estudiat, hi he començat a treballar, hi he actuat a nivell eclesial i social... Ordenat prevere el 1987. He viscut i treballat a Sant Andreu de la Barca i a la Federació "Montserrat" de la JOC (JOBAC aleshores); a Nou Barris, de Barcelona, i a la Federació de la JOC del mateix nom; al Bon Pastor, de Barcelona, i a la Federació "Riu Besòs" de la JOC; a Llefià, de Badalona, i a la Federació "Badalona-Santa Coloma" de la JOC i a la zona "Besòs" de l'ACO. En la JOC, encara, he acompanyat la JOC Nacional de Catalunya i les Illes durant 4 anys i he acompanyat un equip de la Federació del "Vallès". Des de novembre del 2007 fins l'octubre del 2011, consiliari de la CIJOC, cosa que va motivar la creació d'aquest blog. Finalitzada aquesta etapa, el blog continua des de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


css.php