Fent camí plegats

"UN JOVE TREBALLADOR I UNA JOVE TREBALLADORA VALEN MÉS QUE TOT L'OR DEL MÓN"

L’Àfrica ens il·lumina

| 0 comments

Avui és oportú recuperar un post que vaig escriure l’agost de 2009. després de visitar Bénin i Togo.

És oportú perquè tot el dia s’està parlant de les fosses de la guerra incivil, a propòsit d’unes declaracions de tertúlia radiofònica en les que n’hi ha que xerren per no callar.

En el nostre país no acabem d’afrontar la memòria amb serenor per poder viure el futur reconciliats de debò sobre la base de la veritat i la justícia. En diversos països africans ens han passat al davant. Vet aquí el post:

Cròniques de la missió a l’Àfrica de l’Oest – 2: L’Àfrica que PROGRESSA

Author: josepmaria

Josep Maria. Nascut a Capellades (Anoia) el 1957 en el si d'una família treballadora. Batejat el mateix any a Santa Maria, la parròquia del poble. A Capellades hi he crescut, hi he estudiat, hi he començat a treballar, hi he actuat a nivell eclesial i social... Ordenat prevere el 1987. He viscut i treballat a Sant Andreu de la Barca i a la Federació "Montserrat" de la JOC (JOBAC aleshores); a Nou Barris, de Barcelona, i a la Federació de la JOC del mateix nom; al Bon Pastor, de Barcelona, i a la Federació "Riu Besòs" de la JOC; a Llefià, de Badalona, i a la Federació "Badalona-Santa Coloma" de la JOC i a la zona "Besòs" de l'ACO. En la JOC, encara, he acompanyat la JOC Nacional de Catalunya i les Illes durant 4 anys i he acompanyat un equip de la Federació del "Vallès". Des de novembre del 2007 fins l'octubre del 2011, consiliari de la CIJOC, cosa que va motivar la creació d'aquest blog. Finalitzada aquesta etapa, el blog continua des de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


css.php