Fent camí plegats

"UN JOVE TREBALLADOR I UNA JOVE TREBALLADORA VALEN MÉS QUE TOT L'OR DEL MÓN"

“La teología de Gustavo Gutiérrez es ortodoxa porque es ortopráctica”

| 1 Comment

Fa uns mesos vaig escriure un “post” titulat Bons auguris, a propòsit del nou Prefecte per a la Doctrina de la Fe.

Ara, clicant aquí, trobareu un article escrit per ell mateix, Gerhard Müller, en el que explica la seva relació i experiència de treball teològico-pastoral amb Gustavo Gutiérrez, el “pare” de la Teologia de l’Alliberament, al Perú. L’article està publicat a Amerindia en la red.

Continuo dient: bons auguris!

Author: josepmaria

Josep Maria. Nascut a Capellades (Anoia) el 1957 en el si d'una família treballadora. Batejat el mateix any a Santa Maria, la parròquia del poble. A Capellades hi he crescut, hi he estudiat, hi he començat a treballar, hi he actuat a nivell eclesial i social... Ordenat prevere el 1987. He viscut i treballat a Sant Andreu de la Barca i a la Federació "Montserrat" de la JOC (JOBAC aleshores); a Nou Barris, de Barcelona, i a la Federació de la JOC del mateix nom; al Bon Pastor, de Barcelona, i a la Federació "Riu Besòs" de la JOC; a Llefià, de Badalona, i a la Federació "Badalona-Santa Coloma" de la JOC i a la zona "Besòs" de l'ACO. En la JOC, encara, he acompanyat la JOC Nacional de Catalunya i les Illes durant 4 anys i he acompanyat un equip de la Federació del "Vallès". Des de novembre del 2007 fins l'octubre del 2011, consiliari de la CIJOC, cosa que va motivar la creació d'aquest blog. Finalitzada aquesta etapa, el blog continua des de L'Hospitalet de Llobregat.

One Comment

  1. És superinteressant! saps que em passa… llegint el text m’imagino tanta gent i tantes situacions que estic vivint aki a Piera (i no al Perú). Crec k és d’una actualitat brutal.

    Mentre aquí ens discutiem per l’ortodoxia d’una teologia transatlàntica els germans americans patien. Ara sembla que anem entenent les coses… Ara que començem a passar gana: tindràn ells tan poca misericòrdia com tinguerem nosaltres?

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


css.php