Fent camí plegats

"UN JOVE TREBALLADOR I UNA JOVE TREBALLADORA VALEN MÉS QUE TOT L'OR DEL MÓN"

Avui fa un any. Avui fa 130 anys

| 1 Comment

Avui fa un any que vaig arribar a la Parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida, de L’Hospitalet de Llobregat. I n’estic content, tant de ser en aquesta parròquia com de ser hospitalenc. En dono gràcies a Déu.

Vet aquí el que vaig dir avui fa un any: Paraules de salutació.

I el mateix dia és el Dia Internacional de la CIJOC, perquè s’hi escau l’aniversari del naixement de Joseph Cardijn, el fundador de la JOC. Avui fa 130 anys del seu naixement a Shaerbeek (Bèlgica). Per cert, el CPL (Centre de Pastoral Litúrgica) acaba de publicar el llibre La JOC, un missatge viu, que és una antologia de textos de Cardijn. També en edició en castellà: La JOC, un mensaje vivo.

Per molts anys, JOC!!! Per molts anys, CIJOC!!!

Author: josepmaria

Josep Maria. Nascut a Capellades (Anoia) el 1957 en el si d'una família treballadora. Batejat el mateix any a Santa Maria, la parròquia del poble. A Capellades hi he crescut, hi he estudiat, hi he començat a treballar, hi he actuat a nivell eclesial i social... Ordenat prevere el 1987. He viscut i treballat a Sant Andreu de la Barca i a la Federació "Montserrat" de la JOC (JOBAC aleshores); a Nou Barris, de Barcelona, i a la Federació de la JOC del mateix nom; al Bon Pastor, de Barcelona, i a la Federació "Riu Besòs" de la JOC; a Llefià, de Badalona, i a la Federació "Badalona-Santa Coloma" de la JOC i a la zona "Besòs" de l'ACO. En la JOC, encara, he acompanyat la JOC Nacional de Catalunya i les Illes durant 4 anys i he acompanyat un equip de la Federació del "Vallès". Des de novembre del 2007 fins l'octubre del 2011, consiliari de la CIJOC, cosa que va motivar la creació d'aquest blog. Finalitzada aquesta etapa, el blog continua des de L'Hospitalet de Llobregat.

One Comment

  1. Celebrem la teva estada amb nosaltres i que tots junts aprenent els uns dels altres, guiats per nostre Senyor Jesucrist. També celebrem el naixement del fundador de la JOC, Joseph Cardijn. Jo, personalment no el coneixo gaire, però ja arribarà ….

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


css.php