Fent camí plegats

"UN JOVE TREBALLADOR I UNA JOVE TREBALLADORA VALEN MÉS QUE TOT L'OR DEL MÓN"

No parla en nom meu

| 0 comments

Mons. Cañizares ha dit que “no todo es trigo limpio”, aixecant sospites sobre els refugiats i immigrants que ens demanen acollida.
Les declaracions d’ahir del bisbe de València relatives a l’acolliment de refugiats i d’immigrants, vulguem o no, ens deixen malament a tots els cristians. Per això vull dir públicament que aquest home no parla en nom meu.
Els seguidors de Jesucrist, si acollim immigrants i refugiats, no és perquè “quede muy bien”. Seguim Jesucrist, que va morir sense quedar gens bé, entre dos criminals com un criminal més, i va ressuscitar per donar vida a tothom, sense discriminacions. I nosaltres som cridats per Ell a acollir refugiats i immigrants, perseguits o foragitats.
Deu ser per això que la nostra diòcesi de Barcelona té un pla d’acollida en el qual se’ns demana la implicació. Les coses no es fan a la babalà ni per quedar bé, però sí amb un sentit de fraternitat universal.
Aquesta és l’Europa, l’Espanya i la Catalunya que volem: la que es deixa transformar per la fraternitat. No volem una Europa tancada.

Author: josepmaria

Josep Maria. Nascut a Capellades (Anoia) el 1957 en el si d'una família treballadora. Batejat el mateix any a Santa Maria, la parròquia del poble. A Capellades hi he crescut, hi he estudiat, hi he començat a treballar, hi he actuat a nivell eclesial i social... Ordenat prevere el 1987. He viscut i treballat a Sant Andreu de la Barca i a la Federació "Montserrat" de la JOC (JOBAC aleshores); a Nou Barris, de Barcelona, i a la Federació de la JOC del mateix nom; al Bon Pastor, de Barcelona, i a la Federació "Riu Besòs" de la JOC; a Llefià, de Badalona, i a la Federació "Badalona-Santa Coloma" de la JOC i a la zona "Besòs" de l'ACO. En la JOC, encara, he acompanyat la JOC Nacional de Catalunya i les Illes durant 4 anys i he acompanyat un equip de la Federació del "Vallès". Des de novembre del 2007 fins l'octubre del 2011, consiliari de la CIJOC, cosa que va motivar la creació d'aquest blog. Finalitzada aquesta etapa, el blog continua des de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


css.php